-4.1 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 2:03
No menu items!

Adriean Videanu îl atacă extrem de dur pe Victor Ponta

spot_img

adriean videanu

Liderul PDL Adriean Videanu a lansat, luni, un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, pe care l-a numit “domnul Bulă”, spunând că este “un personaj politic jalnic”. În plus, Videanu a afirmat că, dacă vrea să îl vadă pe “hoţul hoţilor”, Ponta ar trebui să se uite în oglindă.

 Videanu a lansat acuzațiile dure în contextul privatizării Oltchim. El l-a asemănat pe Victor Ponta cu “un personaj popular, esenţa incapacităţii, şi anume domnul Bulă”. “Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta, pe care aş vrea să-l asemăn cu un personaj popular, esenţa incapacităţii, şi anume domnul Bulă… Domnul Ponta acţionează în politică şi în actul guvernamental după principiile şi valorile personajului nostru naţional, domnul Bulă”, a arătat Videanu.

El a mai afirmat despre Victor Ponta că “minte cum respiră” şi este “mitomanul naţional”. “Acest domn care minte cum respiră a spus că o să facă publice deciziile lui Videanu la Hidroelectrica. Nu a făcut acest lucru. Dacă vrea să vadă hoţul hoţilor, în fiecare dimineaţă, domnul Ponta are şansa să se uite în oglindă “, a susținut Videanu.

Pe de altă parte, liderul PDL a spus că, în timp ce unii au avut mătuşi, Victor Ponta “are o soacră care e foarte bine ancorată în business”. “Eu niciodată nu am avut nimic de ascuns legat de business-ul pe care l-am avut. Am fost unul dintre politicienii care am avut totul la vedere“, a menționat Videanu.

Fostul ministru al economiei a menționat că PDL cere de urgenţă demisia guvernului Ponta pentru a nu continua cu decizii care să distrugă întreaga economie românească. “Vom sesiza organele abilitate ale statului ca să verifice care au fost condiţiile pentru care guvernul domnului Bulă a modificat condiţiile de privatizare ale Oltchim, care aveau aprobarea Comisiei Europene privind conversia creanţelor AVAS în acţiuni. (…) Memorandumul aprobat de guvernul României este în zona subminării economiei naţionale“, a precizat Adriean Videanu.

 

FOTO ziarpiatraneamt.ro