2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 15:01
No menu items!

Adrian Sobaru a intrat în forță cu mașina în curtea Guvernului. FOTO

spot_img

Protestatarul care s-a aruncat de la balcon în Parlament a fost reținut de polițiști

Sobaru_Adrian

Adrian Sobaru, protestatarul care s-a aruncat de la un balcon, în plenul Parlamentului, a fost reținut de polițiști, după ce a încercat să intre în forță cu mașina în curtea Guvernului.

Adrian Sobaru se afla singur într-o Dacie Break, când a forţat bariera de intrare în curtea Guvernului, prin zona de acces a demnitarilor. A rupt bariera şi a ajuns cu maşina în faţa Palatului Victoria. Adrian Sobaru a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi şi ofițeri SPP. Protestatarul a fost dus cu duba de poliţie la Secţia 1 din Bucureşti, fiind acuzat de distrugere.

 

Electricianla TVR, Adrian Sobaru, s-a aruncat în 23 decembrie 2010 de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era dezbătută moțiunea de cenzură. În timpul saltului a strigat “Pentru tine Boc!”. Atunci, el a invocat că i s-a tăiat ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap pe care îl are pentru fiul său, bolnav de autism. În decembrie 2012, Adrian Sobaru a primit un punctaj foarte slab la evaluările angajaţilor din TVR, dar nu a fost disponibilizat şi nici inclus pe lista cazurilor sociale.