29.4 C
București
marți, 3 august 2021 - 2:03

Adrian Năstase: Am vrut sa ajung la morgă! FOTO EXCLUSIV

spot_img

Curtea de Apel Bucureşti judecă, miercuri, recursul făcut de Năstase împotriva unei hotărâri date de tribunal prin care s-a decis ca perioada petrecută sub pază la Spitalul Floreasca, după tentativa de sinucidere, să nu i se deducă din pedeapsă. În jurul orei 9:00, fostul premier Adrian Năstase a ajuns la Curtea de Apel din Bucureşti.

El susţine că cele şase zile petrecute în Spitalul Floreasca trebuie să i se reducă din pedeapsa de doi ani de închisoare în care a fost condamnat în Dosarul „Trofeul Calităţii”. Năstase a mai spus că „a vrut să ajungă la morgă” nu la pușcărie. Tribunalul Bucureşti a respins, în 2 octombrie, cererea fostului premier Adrian Năstase de eliminare din condamnarea sa la doi ani de închisoare dispusă în dosarul „Trofeul Calităţii” a zilelor în care a stat internat la Spitalul Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Fostul premier Adrian Năstase şi-a provocat în mod voit leziunile pentru care a stat internat, în perioada 20-26 iunie, la Spitalul Floreasca din Capitală, acesta fiind motivul pentru care zilele respective nu pot fi scăzute din pedeapsa sa de doi ani de închisoare, a arătat instanţa Tribunalului Bucureşti în motivarea deciziei. D.M.