1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 21:40
No menu items!

“Adoptă un câine, schimbă o viață!” Peste 180 de animale și-au găsit familii prin proiectele derulate de Consiliul Județean Ilfov

spot_img

Platforma “Adoptă un câine, schimbă o viață!” lansată, în vara acestui an, de Consiliul Județean (CJ) Ilfov s-a dovedit a fi, de fapt, o poartă de salvare pentru sute de suflete nevinovate. Nu mai puțin de 181 de animale și-au găsit familii atât prin intermediul acestei platforme, cât și prin intermediul altor programe derulate de CJ Ilfov, prin Biroul pentru Protecția Animalelor al Consiliului Județean Ilfov. 

181 de vieți schimbate! Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută să ducem mesajul mai departe și să schimbăm mentalități“, este mesajul președintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma. 

Accesează http://www.ilfovadopta.ro și alege un animal de companie!

Pe lângă derularea unor campanii de conștientizare, responsabilizare și informare, Consiliul Județean Ilfov (CJ) a lansat, la finele lunii august, de Ziua Internațională a animalelor fără adăpost, o platformă online de adopții – http://www.ilfovadopta.ro. Inițiativa reprezintă o premieră la nivel de consiliu județean și se derulează sub îndemnul “Adoptă un câine, schimbă o viață!”.

Pe platformă se regăsesc fotografii cu toţi câinii din adăposturile din județul Ilfov, disponibili pentru adopţie.

La secţiunea “adoptă”, sub fiecare fotografie, sunt prezentate câteva detalii despre fiecare animal: sex, vârstă şi informaţii privind comportamentul acestuia.

Doritorii au nevoie pentru adopție de doar trei acte: copie de pe cartea de identitate, copie de pe contractul de proprietate ori de pe contractul de închiriere şi adeverinţă de venit. Adopţia este gratuită, iar toţi câinii sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi microcipaţi.

“Este un proiect despre responsabilitate pentru comunitatea noastră, a ilfovenilor, și despre respectul și compasiunea pe care fiecare dintre noi ar trebui să le arate față de animale. Vă invit să intrați pe www.ilfovadopta.ro și să schimbați o viață!”, scria președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, într-o postare pe contul său de Facebook, la data lansării platformei. 

Raluca Dan