8.3 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 2:19

Adolescentă salvată dintr-un canal adânc de 5 metri

O adolescentă de 17 ani a fost salvată, sâmbătă, dintr-un canal cu o adâncime de 5 metri, în care a căzut din neatenție. Incidentul s-a produs pe o stradă din Panciu, judeţul Vrancea, iar fata a avut noroc că, atunci când a căzut, a fost observată de un pompier care se afla în timpul liber. Bărbatul a sunat imediat la 112.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea, într-un moment de neatenţie, adolescenta de 17 ani a căzut într-un canal neacoperit.

“Evenimentul a fost observat un pompier, subofiţer în cadrul I.S.U. Vrancea , aflat în timpul liber, care făcea lucrări Agricole în zonă. Bărbatul a sunat la 112 şi şi-a alertat colegii.

Pentru salvarea adolescentei au intervenit 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu 1 autospecială de intervenţie şi 1 ambulanţă SMURD.

Pompierii au extras tânăra în stare de inconştienţă din canalul adânc de 5 metri, care era umplut cu apă aproximativ 50 cm. Paramedicii i-au aplicat manevre de resuscitare şi i-au administrat oxigen. După puţin timp, pacienta şi-a recăpatat simţurile. Aceasta a fost preluată şi transportată cu ambulanţa SMURD la Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Panciu”, se precizează în comunicatul IPJ Vrancea.