10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 14:45

Adolescentă violată la Constanța. Agresorii au fost reținuți

spot_img

Fata a depus plângere împotriva celor doi agresori duminică, la Poliția orașului Ovidiu

catuse

Doi bărbaţi din localitatea Ovidiu (judeţul Constanţa) au fost reţinuţi de poliţişti pentru viol, fiind suspectaţi că au luat cu forţa o adolescentă de 16 ani de pe stradă, au dus-o la locuinţa unuia dintre ei şi au obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

Potrivit poliţiştilor citați de MEDIAFAX, fata în vârstă de 16 ani din Ovidiu a mers, duminică, în jurul orei 08.00, la Poliţia din localitate şi a depus o plângere, spunând că a fost violată.

Ea le-a povestit anchetatorilor că, în jurul orei 03.00, a ieşit din curtea casei în care locuieşte pentru a merge la un magazin alimentar cu program non-stop, iar pe stradă a fost abordată de o cunoştinţă, un bărbat de 38 de ani, şi urcată cu forţa într-un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Ulterior, ea a fost dusă la locuința primului bărbat, unde ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu cei doi.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, adolescenta fiind dusă la Serviciul de Medicină Legală.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi s-au solicitat autorizaţii de percheziţie la locuinţele celor doi. Ulterior, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de anchetatori, sub acuzația de viol, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.