-0.2 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023 - 7:42
No menu items!

Adobe România va ajunge la 500 de angajați în acest an. Ce profil de candidat se caută

spot_img

Adobe România, parte a gigantului IT Adobe, intenționează să angajeze până la finalul anului 50 de persoane, aproape exclusiv in zona de inginerie, urmând să depășească pragul de 500 angajati, potrivit unui comunicat al companiei.

Firma are în prezent 450 angajați, iar peste 85% dintre ei ocupa poziții tehnice de dezvoltare și research.

”Căutăm specialiști de toate nivelurile în zonele Cloud și Big Data, deoarece campusul de aici s-a dezvoltat foarte mult către zona de software-as-a-service (SaaS) a Adobe – Marketing Cloud și Creative Cloud. Spre deosebire de subsidiarele locale ale multor alte companii multinationale ce activeaza în IT, noi nu facem suport, ci dezvoltare, cercetare, lucrăm activ la produse recunoscute din portofoliul Adobe. Pozițiile deschise sunt atât pentru juniori, cât și pentru seniori – este important să păstrăm un echilibru între experiență și o perspectivă proaspată, a declarat Cris Radu (foto), Site Leader al Adobe Romania.

Rata de retenție a angajaților din cadrul Adobe Romania este de 93%, un procent ridicat atât în raport cu media pieței de IT din România, dar și față de alte campusuri ale Adobe. Fidelizarea angajaților Adobe se realizează atât prin beneficii precum pachete de acțiuni, asigurare medicală, decont activități pentru un stil de viață activ sau training-uri și acces la conferințe specializate, locale sau internaționale.

Adobe împlinește luna aceasta 10 ani de prezență în Romania, iar campusul din București este în prezent cel mai mare centru R&D (Research & Development) al Adobe din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

V.B.