6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 10:17

Administratorul hotelului Perla Majestic, din Olimp, omorât în stil mafiot

spot_img

Cadavrul omului de afaceri sirian a fost găsit, miercuri după-amiază, într-un geamantan, în portbagajul unei mașini, abandonată cu aproape o lună în urmă, în apropierea Secției 9 Poliție, din Capitală

cadavru_politie

Anchetatorii și medicii legiști au identificat, joi dimineața, cadavrul găsit într-un geamantan, în portbagajul unei mașini, abandonată pe Șoseaua Pantelimon, din sectorul 2 al Capitalei.

Bărbatul asasinat în stil mafiot este sirianul Moustafa Haj Saleh, în vârstă de 52 de ani, administratorul hotelului Perla Majestic, din stațiunea Olimp. Mașina în care a fost descoperit cadavrul aparține lanțului hotelier și a fost abandonată pe Șoseaua Pantelimon cu aproape o lună în urmă.

Cetățeanul sirian ar fi avut datorii la cămătari, susțin surse judiciare, potrivit cărora, acesta fusese dat dispărut de familie la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Cadavrul – aflat în stare avansată de putrefacție – a putut fi identificat doar în urma necropisiei făcută de legiști care au apreciat că Moustafa Haj Saleh a fost omorât, cel mai probabil, în urmă cu aproximativ o lună.

R.D.