16.1 C
București
marți, 30 mai 2023 - 7:53
No menu items!

Administraţia Prezidenţială: Întâlniri ale lui Klaus Iohannis cu miniştrii Oprea, Duşa şi Aurescu

spot_img

Administraţia Prezidenţială a precizat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, luni şi marţi au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri ale şefului statului cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu

Iohannis_Cotroceni

Administraţia Prezidenţială a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că „la invitaţia preşedintelui României, Klaus Iohannis se desfăşoară, luni şi marţi, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri între preşedinte şi miniştrii afacerilor interne, apărării naţionale şi de externe.

Se discută domeniile de care preşedintele este direct responsabil – securitate naţională, apărare şi politică externă, în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniştrilor Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu, şi a celor trei ministere pe care le conduc.

Administraţia Prezidenţială
comunicat de presă

Astfel, luni au loc întâlnirile cu miniştrii de interne şi apărare, în timp de întâlnirea cu ministrul de externe, Bogdan Aurescu va avea loc marţi.

Aceasta este prima serie de întâlniri a lui Klaus Iohannis cu reprezentanţi ai Executivului, de la învestirea în funcţia de preşedinte.