11.6 C
București
marți, 2 martie 2021 - 19:32

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, suferă de ADHD

adam-levine-read

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit faptul că suferă de deficit de atenţie/ tulburare hiperkinetică (ADHD), o maladie din cauza căreia îi este dificil să îşi menţină puterea de concentrare pe perioade îndelungate, potrivit music-news.com.

Cu această ocazie, muzicianul a filmat un spot în cadrul campaniei “Own It”, în care vorbeşte despre boala sa şi speră că această dezvăluire îi va inspira pe ceilalţi pacienţi din lumea întreagă, îndemnându-i să solicite ajutor medical de specialitate, conform site-ului citat.

“Dacă cineva m-ar contacta şi mi-ar spune că ceea ce am spus eu l-a ajutat să îşi controleze mai bine boala – sau dacă cineva ar veni la mine şi mi-ar spune: «am nevoie de ajutor, ce îmi sugerezi?», atunci primul lucru pe care l-aş face ar fi să îi sugerez să ceară ajutor medical de specialitate. Consultaţi un medic!”, a declarat Adam Levine pentru Us Weekly.

Adam, care este logodit cu Behati Prinsloo, model al casei Victoria’s Secret, vorbeşte în această reclamă despre lupta lui cu ADHD.

“Atunci când am fost diagnosticat prima dată cu ADHD nu a fost o surpriză pentru că aveam probleme cu puterea de concentrare în liceu”, a completat muzicianul.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut – “Songs About Jane”, în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy.

C.A.