-2.8 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 4:53
No menu items!

Acuzații năucitoare. PNL ar șantaja PSD cu creșterea din pix a bolnavilor COVID pentru prelungirea stării de alertă

spot_img

Un fost ministru, deputat PSD, rupe tăcerea și vine cu acuzații foarte grave la adresa guvernanților și a liberalilor, care ar fi amenințat că vor crește în statistici numărul de îmbolnăviri COVID, dacă social-democrații refuză să voteze prelungirea stării de alertă.

Fostul ministru al muncii, Marius Budăi, a dezvăluit că liberalii i-ar fi amenințat pe holurile Parlamentului pe social-democrați că vor mări numărul de infectări pentru a-i obliga să voteze prelungirea stării de alertă.

“O să vă spun ceea ce am auzit așa pe holurile Parlamentului: colegii liberali ne amenințau că dacă ‘nu votați starea de alertă o să mărim numărul de cazuri și o să dăm vina pe voi.

Eu vă spun exact cum au spus ei. Știu că nici unul nu-și asumă să o spună oficial. Eu sper ca totuși datele reale să nu fie măsluite. Mă uit totuși la domnul președinte și văd cum a ajuns de la o simplă răceală la amenințări, jigniri și insulte. Cred că dialogul a lipsit foarte mult în această perioadă și dacă ar fi fost mult mai susținut de ambele părți, am fi gasit soluții mai bune,” a spus fostul ministru al Muncii, Marius Budăi la Antena 3.