22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 11:28
No menu items!

Actrița Keira Knightley spune că trăieşte cu 50.000 de dolari pe an

spot_img

Actrița britanică susține că „banii te alienează”, motiv pentru care și-a fixat bugetul anual de doar 50.000 de dolari

keira-knightley

Actriţa britanică Keira Knightley, posesoarea unei averi de aproximativ 50 de milioane de dolari, este de părere că „banii te alienează” şi spune că şi-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.

Keira Knightley, în vârstă de 29 de ani, a declarat acest lucru într-un interviu acordat revistei Glamour, potrivit dailymail.co.uk.

Este ceva în jurul acestei sume. Adică, dacă doresc sau vreau ceva ce depăşeşte această sumă, mi-l cumpăr, dar, în general, mă menţin în jurul acesteia (acestei sume n.r.). Cred că un stil de viaţă luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viaţă. Te alienează. Cele mai plăcute, amuzante momente le-am petrecut în cele mai simple locuri„, a spus Knightley.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în „Star Wars Episodul I – Ameninţarea fantomei „. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în „Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Mândrie şi prejudecată”. Printre filmele ei mai recente se numără „Never Let Me Go” (2010), „The Beautiful and the Damned” (2011), „A Dangerous Method” (2011) şi „Anna Karenina” (2012).

D.M.