16.9 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 3:52

Actriţa Joan Rivers a murit

spot_img

Rivers: “Am 81 de ani – şi aş putea muri în orice moment”

 joan rivers

Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York, a anunţat fiica acesteia, Melissa Rivers, citată de Reuters.

“Cu mare tristeţe anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit liniştită, la ora 1.17 p.m. (ora locală), înconjurată de familie şi prieteni”, a spus Melissa Rivers.

Joi dimineaţă, fiica actriţei anunţa că Joan Rivers se află într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York. Actriţa fusese conectată la aparatele de ventilaţie asistată, după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

Anterior, după stopul cardiorespirator suferit, Rivers a stat în comă indusă timp de mai multe zile. Medicii începuseră evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV “Fashion Police”, de pe postul E!, a părut într-o stare de spirit foarte bună cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală şi a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.

“Am 81 de ani – şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»”, a glumit artista americană.

Actriță de comedie și prezentatoare de televiziune, Joan Rivers este cunoscută pentru umorul său tăios și criticile la adresa celebrităților, dar și pentru numeroasele sale operații estetice.

C.A.