Actriţa Cameron Diaz s-a logodit cu rockerul Benji Madden

Cameron Diaz a început să se întâlnescă cu Benji Madden la începutul acestui an

Actriţa Cameron Diaz s-ar fi logodit cu rockerul Benji Madden, potrivit unor speculaţii făcute de presa internaţională după ce vedeta a apărut la un eveniment monden purtând un inel “strălucitor” pe degetul inelar al mâinii stângi, informează contactmusic.com.

Cameron Diaz, care a început să se întâlnescă cu Benji Madden la începutul acestui an, a fost surprinsă arătându-le prietenilor ei un inel “strălucitor” pe care îl purta pe degetul inelar al mâinii stângi.

Un martor la evenimentul monden la care a participat şi Cameron Diaz a declarat pentru people.com că actriţa “şi-a arătat inelul şi s-a jucat cu el frecvent”.

Ei au ajuns împreună, Benji conducea. Cameron şi-a arătat noul inel şi a zâmbit. S-au bucurat de cină pentru câteva ore“, a declarat o sursă. “De când a început să se întâlnească cu Benji, Cameron s-a schimbat într-un mod pozitiv. Ea nu se poate opri din a zâmbi şi pare mult mai fericită“, a declarat o altă sursă.

Purtătorii de cuvânt ai celor doi nu au vrut să comenteze zvonurile legate de logodna dintre Cameron Diaz şi Benji Madden.

D.M.

NICIUN COMENTARIU