3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:48
No menu items!

Actriţa acuzată că l-a hărţuit pe Alec Baldwin, condamnată la închisoare

spot_img

 alec_baldwin_rect

Geneviève Sabourin, o actriţă canadiană aproape necunoscută, acuzată că l-a hărţuit pe actorul Alec Baldwin şi pe soţia acestuia, a fost condamnată, joi, la o pedeapsă de 210 zile de închisoare, informează Reuters.

Geneviève Sabourin, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită vinovată de hărţuirea lui Alec Baldwin şi a soţiei acestuia, Hilaria, după ce, miercuri, a primit o sancţiune penală pentru obstrucţionarea justiţiei, din partea unui tribunal din Manhattan, New York.

Alec Baldwin, chemat să depună mărturie, a declarat că actriţa din Montreal a sosit pe neaşteptate în faţa uşii lui în ziua în care s-a logodit cu Hilaria şi a compromis evenimentul.

În noiembrie 2012, Geneviève Sabourin a declarat pentru AFP că a întreţinut relaţii sexuale cu Alec Baldwin şi că a avut cu acesta “o relaţie romantică timp de mai multe luni”, însă actorul a negat că ar fi avut vreo relaţie cu Sabourin.

“Şi, întrucât se părea că el avea o relaţie serioasă cu altcineva, am venit neanunţată la uşa lui pentru a cunoaşte versiunea lui asupra faptelor şi pentru a înţelege ce se întâmplă”, a precizat actriţa canadiană.

Actriţa a fost arestată pentru prima dată pe 8 aprilie 2012, la trei zile după ce a sunat la uşa actorului Alec Baldwin. El a acuzat-o că i-a expediat un număr foarte mare de e-mailuri în care îi spunea că îl iubeşte şi că vrea să se căsătorească cu el, subliniind totodată că nu a provocat niciodată un schimb de e-mailuri cu aceasta.

Geneviève Sabourin l-a cunoscut pe Alec Baldwin în 2002, în timpul unor filmări. Actorul a reconoscut că a revăzut-o pe Geneviève în 2008, la cererea unei cunoştinţe, însă doar pentru o cină.

Hilaria Baldwin, cu care actorul s-a căsătorit în iulie 2012, a declarat că “îi este frică” de Geneviève Sabourin şi că aceasta a hărţuit-o fără încetare pe Twitter.

Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiţă, Carmen, care s-a născut în august 2012.

R.M.