22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 12:51
No menu items!

Actorul ROBIN WILLIAMS s-a sinucis prin spânzurare

spot_img

Williams a fost celebru pentru filme precum Good Morning Vietnam și a câștigat un Oscar pentru rolul sau în Good Will Hunting

Robin Williams

Poliția americană a confirmat că actorul Robin Williams s-a sinucis în casa sa din California, informează miercuri BBC.

Șeriful din comitatul californian Marin, locotenentul Keith Boyd, a declarat că Robin Williams (63 de ani) a fost tratat pentru depresie și s-a sinucis prin spânzurare.

Actorul a fost găsit mort luni, în jurul prânzului, a declarat Boyd.

Oficialul poliției locale a precizat că soția actorului l-a văzut duminică seara, înainte de a merge la culcare și a plecat de acasă a doua zi dimineața, la ora locală 10:30, crezând că el încă doarme într-o altă cameră.

Chiar înainte de prânz (ora Californiei (19:00 GMT), asistentul personal al actorului a devenit îngrijorat când acesta nu a răspuns după ce a bătut la ușă. Asistentul a intrat în cameră și l-a găsit pe Williams mort și rece la atingere, relatează BBC.

După examinarea post-mortem, marți dimineața, anchetatorii au determinat drept cauză preliminară a decesului asfixia prin spânzurare, dar oficialii au așteptat rezultatelor testelor toxicologie înainte de lua decizia finală.

Williams a fost celebru pentru filme precum Good Morning Vietnam și a câștigat un Oscar pentru rolul sau în Good Will Hunting, amintește BBC.

În trecut, Williams a vorbit și chiar a glumit pe tema luptei sale cu alcoolul și drogurile. Reprezentantul său a declarat luni că actorul lupta și cu o depresie severă.

El a fost internat din nou, recent, la un centru de recuperare pentru a-și „ajusta” sobrietatea, după cum a menționat Los Angeles Times în luna iulie, mai amintește BBC.

C.A.