27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:33
No menu items!

Actorul din „Lege și fărădelege” se declară nevinovat de uciderea soției

spot_img

Cei doi fii ai cuplului se aflau în casă când actorul a tras asupra soției

 Michael Jace

Actorul american Michael Jace, care interpreta rolul unui polițist în serialul „The Shield” („Lege și fărădelege”), s-a declarat miercuri, la Los Angeles, nevinovat de uciderea soției, relatează cotidianul Los Angeles Times, preluat de agențiile DPA și Belga.

Actorul de 51 de ani a fost arestat luna trecută, după moartea soției sale, April Jace (40 de ani), el fiind acuzat că a ucis-o după o ceartă la domiciliul lor din Hyde Park (sud de Los Angeles).

Poliția, care a fost anunțată de crimă chiar de Michael Jace, afirmă că cei doi fii ai cuplului, ambii mai mici de zece ani, se aflau în casă când actorul a tras asupra soției. Ei sunt acum în îngrijirea serviciului de protecție a minorilor.

Actorul nu a plătit cauțiunea de 2 milioane de dolari, așa încât rămâne după gratii. Dacă este găsit vinovat, el riscă până la 50 de ani de închisoare, potrivit biroului procurorului. Următoarea audiere va avea loc pe 1 august.

Actorul a mai fost căsătorit cu Jennifer Bitterman, de care a divorțat în 2002, ea acuzându-l de violențe conjugale, potrivit unor acte judiciare menționate de Los Angeles Times și site-ul TMZ, afirmând că Jace ar fi amenințat-o cu moartea.

C.A.