20.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 13:12
No menu items!

Actorul din „Forrest Gump” și-a ucis soția

spot_img

După ce și-a ucis soția cu trei focuri de armă, Michael Jace a fost pus oficial sub acuzare

 Michael Jace

Actorul american Michael Jace, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul „The Shield” şi în lungmetrajul „Forrest Gump”, a fost pus în mod oficial sub acuzare, joi, pentru uciderea cu o armă de foc a soţiei sale, în timpul unei dispute ce a avut loc în reşedinţa din Los Angeles a cuplului, informează AFP.

Michael Jace, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat marţi dimineaţă în vila lui din Los Angeles, după ce a împuşcat-o mortal pe soţia sa, April.

Actorul a telefonat el însuşi la serviciile de urgenţă, luni seară, spunându-i operatorului că a tras focuri de armă asupra soţiei sale, în vârstă de 40 de ani, afirmă site-ul TMZ.com. „Mi-am ucis soţia”, ar fi declarat actorul pentru poliţia locală.

Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul acelui incident, precizează Los Angeles Times, care a subliniat că soţia actorului ajunsese acasă cu puţin timp înainte de a fi ucisă, după ce îl luase pe fiul cuplului de la un antrenament sportiv.

Cei doi copii ai cuplului, ambii cu vârste mai mici de 10 ani, au fost luaţi de reprezentanţii Serviciului pentru protecţia copilului, potrivit unui poliţist din Los Angeles.

Michael Jace a fost căsătorit anterior cu Jennifer Bitterman, de care a divorţat în 2002. Fosta lui soţie l-a acuzat de violenţă conjugală, potrivit unor documente judiciare citate de Los Angeles Times şi TMZ.com, şi a spus că Michael Jace a ameninţat-o că o va ucide.

Actorul avea datorii foarte mari, iar un vecin al său a declarat pentru LA Times că încerca să îşi găsească de muncă după încheierea serialului „The Shield”.

Michael şi April Jace urmau să sărbătorească împlinirea a 11 ani de la căsătorie.

Michael Jace este cunoscut graţie rolului din serialul „The Shield”, dar s-a remarcat şi în filmele „Planeta maimuţelor/ Planet of the Apes”, „Forrest Gump” şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play”. Printre celelalte producţii TV în care a jucat se află serialele „Southland”, „Burn Notice” şi „The Mentalist”.

C.A.