4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 14:07
No menu items!

Actorul Charlie Sheen a devenit bunic

spot_img

Actorul Charlie Sheen a devenit bunic

Actorul american Charle Sheen a devenit bunic, după ce fiica lui cea mare, Cassandra, în vârstă de 28 de ani, a născut miercuri o fetiţă, care a primit prenumele Luna, potrivit contactmusic.com.

Cassandra este fiica cea mare a lui Charlie Sheen și a iubitei lui din liceu, Paula Profit.

Charlie Sheen mai are alte două fiice – Sam, în vârstă de nouă ani, şi Lola, în vârstă de şapte ani – cu cea de-a doua soţie Denise Richards, şi doi fii – gemenii Max şi Bob, în vârstă de patru ani, aflaţi în custodia lui Denise Richards – cu cea de-a treia soţie Brooke Mueller.

În luna ianuarie, actorul a recunoscut într-o emisiune de televiziune că abia aşteaptă să devină bunic pentru prima dată.

„Eu, bunic! E ca şi cum lumea s-ar despărţi în două jumătăţi. Va fi fabulous”, a afirmat actorul american în emisiunea „The Late Show With David Letterman”.

Viaţa personală a actorului a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală.

Charlie Sheen a devenit din nou un bărbat celibatar în 2011, după finalizarea divorţului de cea de-a treia soţie a lui, Brooke Mueller, cu care se căsătorise în 2008. Actorul american a mai fost căsătorit de două ori – cu Donna Peele, în perioada 1995-1996, şi cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002-2006.

C.I.