Achiziții suspecte la Protecția Copilului – Giurgiu. Doi deputați ar fi vizați de anchetă

Poliţiştii fac vineri percheziţii la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu şi la 11 firme

diicotPoliţiştii au descins, vineri, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu şi la 11 firme, într-un dosar privind modul de atribuire, în 2013, a unor contracte de achiziţii publice de lucrări sau de prestări de servicii. Surse judiciare citate de MEDIAFAX susțin că, în acest caz, ar fi vizaţi de anchetă şi doi deputaţi.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor – IGR efectuează 12 percheziţii la sediul a 11 societăţi comerciale de pe raza judeţului Giurgiu şi a municipiului Bucureşti şi a unei autorităţi publice din municipiul Giurgiu. (…)Poliţiştii vor verifica modul de atribuire a unor contracte de achiziţii publice de lucrări, furnizare ori de prestări servicii încheiate între autoritatea publică şi cele 11 societăţi comerciale, în cursul anului 2013.

Inspectoratul General al Poliției Române
comunicat de presă

Surse judiciare au declarat că autoritatea publică la care se fac percheziţii este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu. Potrivit surselor citate, în acest caz ar fi vizaţi şi doi deputaţi, dar şi reprezentanţi ai unor autorităţi publice din judeţul Giurgiu.

R.D.

NICIUN COMENTARIU