6.7 C
București
vineri, 5 martie 2021 - 3:44

Accident tragic în Capitală. Șoferul care a fugit era băut

Șoferul implicat, marți seara, în accidentul tragic din Capitală, în urma căruia o femeie de 35 de ani a murit, o tânără de 18 ani este în stare gravă, iar patru mașini au ars, a fost prins de polițiști și a fost testat cu etilotestul care a arătat că acesta avea 0,28 miligrame alcool pur în aerul expirat (0,56 grame/litru alcool în sânge).

Bărbatul este audiat de poliști, în acest caz. Anchetatorii au stabilit că accidentul a fost provocat de femeia care nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga.

Martorii susţin că bărbatul le-ar fi scos pe cele două victime din maşină înainte să se facă nevăzut.

Tânăra în vârstă de 18 ani, rănită în accident este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, după cum a precizat șeful UPU Floreasca, Bogdan Opriţa.

Potrivit acestuia, fata este internată pe Secţia de arşi şi are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, ea urmând tratamentul specific marilor arşi.

O femeie a murit, iar o adolescentă de 18 ani a fost grav rănită, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Impactul a fost urmat de un incendiu de proporţii care a cuprins alte trei maşini parcate.