3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:33
No menu items!

Accident spectaculos în Capitală. GALERIE FOTO EXCLUSIV

spot_img

Grav accident de circulație în Capitală. O mașină s-a rasturnat la intersecția B-dului Ion Ionescu de la Brad cu Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Tragedia s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 9.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de violent, încât unul dintre ele a intrat în stâlpul ce susține semaforul, l-a doborât la pământ și s-a răsturnat. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs din cauză că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate celuilalt. Una dintre mașini circula pe B-dul Ion Ionescu de la Brad, iar cealaltă, pe Șoseaua Ionescu Sisești, în condițiile în care semafoarele din această intersecție nu funcționau. Șoseaua Ionescu Sisești este drum cu prioritate, regim ce se aplică în continuare pe B-dul Ionescu de la Brad în direcția Aeroportului Băneasa.

Un echipaj de la Poliția Rutieră a ajuns la fața locului pentru a face măsurătorile de rigoare. Din fericire, accidentul se încadrează în categoria celor ușoare, șoferii ambelor mașini, chiar și a celei răsturnate, nu au suferit decât contuzii ușoare.