Accident rutier în Brașov: Patru persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

accident-rutier

Patru persoane au fost rănite vineri după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat într-un șanț.

Accidentul s-a produs pe DN 73, în localitatea Pârâul Rece, județul Brașov.

Ioan Necșulescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, a afirmat că şoferul atutoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat, de mai multe ori, într-un şanţ.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar doi dintre pasageri au fost proiectaţi prin geamurile autoturismului.

“În urma accidentului au rezultat patru victime, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 35 de ani. Autoturismul a ieşit în decor şi s-a răsturnat pe plafon. Două dinte victime au fost aruncate prin geamurile laterale ale maşinii, iar una dintre ele a rămas încarcerată. Aceasta era inconştientă, în stare foarte gravă, iar celelalte trei persoane erau stabile, conştiente şi au suferit diverse traumatisme şi plăgi la cap şi la membre”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Cei patru răniţi, care sunt din Bucureşti, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Cercetările privind cauzele accidentului sunt continuate de Poliţia Râşnov.

A.V.

NICIUN COMENTARIU