6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 20:05
No menu items!

Accident pe DN1: Un tânăr a murit după ce maşina pe care o conducea a lovit un autocar

spot_img

293551-smurd

Un tânăr a murit, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN1, în localitatea Mândra (județul Brașov), după ce maşina pe care o conducea a lovit un parapet în urma unei manevre de depăşire, apoi a lovit un autocar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, tânărul de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen Golf care se deplasa dinspre Făgăraş spre Braşov, a depăşit un camion într-o curbă, apoi a lovit un parapet şi s-a ciocnit cu un autocar. Accidentul a avut loc pe DN1, la kilometrul 225+700 metri, în localitatea Mândra.

“Din cauza vitezei, şoferul, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de un parapet, apoi a ricoşat şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocar care transporta persoane”, a spus Cosmin Giosanu.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa şoferului. Autocarul implicat în accident aparţine societăţii Atlassib şi se deplasa spre Sibiu, făcând o cursă internaţională.

R.D.