3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 8:56
No menu items!

Accident pe bulevardul Timişoara din Capitală. Circulația tramvaielor, blocată o oră. GALERIE FOTO

spot_img

Accident Plaza Romania. Tramvaie blocateCirculaţia tramvaielor pe bulevardul Timişoara din Capitală, pe sensul spre cartierul Militari, a fost blocată, luni, aproape o oră, după ce două maşini s-au ciocnit pe linia de tramvai.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat că accidentul s-a produs pe linia de tramvai de pe Bulevardul Timişoara, după ce şoferul unui autoturism nu s-a asigurat când a ieşit de pe o străduţă laterală, iar mașina condusă de acesta s-a ciocnit de o altă maşină condusă de o femeie. În urma accidentului, femeia a fost rănită uşor şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără să fie necesară transportarea acesteia la spital, a precizat Andrei Codău.

Potrivit acestuia, pe numele şoferului care a produs accidentul a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Timişoara, pe sensul spre cartierul Militari, a fost blocată aproximativ o oră.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu, a precizat că în urma accidentului care a avut loc pe bulevardul Timişoara, înainte de intersecţia cu strada Braşov, pe sensul de mers spre Depoul Militari, a fost afectată circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 25 şi 35. În timpul restricţiilor de circulaţie, tramvaiele liniilor 8 şi 25 au fost deviate pe la Gara Basarab.

Raluca Dan

FOTO Liviu Untaru