13.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 9:00

Accident misterios în Rusia. Un elicopter al serviciilor de informații s-a prăbușit, ocupanții de negăsit

spot_img

Elicopter Ka-27, aparținând serviciilor de informații din Rusia, FSB, s-a prăbușit în Kamceatka, deși condițiile meteo erau prielnice zborului. Epava aeronavei a fost găsită pe un versant al muntelui Ostroy, însă nu și cele trei persoane care s-ar fi aflat la bord, spun surse din serviciile de aviație ruse, citate de agenția TASS.

„Încă nu există informații despre victime”, a precizat o sursă pentru agenția de presă. Epava elicopterului a fost găsită aproape de vârful muntelui, la o altitudine de aproximativ 950 de metri. Condițiile meteo din regiune erau bune, cu vizibilitate mai mare de 50 de kilometri, iar vântul bătea cu 14 kilometri pe oră.

„Cu toate acestea, dacă ne gândim că înălțimea Muntelui Ostroy este de aproximativ 1.000 m, e posibil ca norii să fi acoperit vârful”, a spus un reprezentant al serviciilor meteorologice din zonă. Anterior, o sursă din serviciile de aviație a declarat pentru TASS că elicopterul Ka-27 a făcut o aterizare forțată lângă Muntele Ostroy. Se presupunea că erau trei persoane la bord.

                                                                                                           C.D.