9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 4:43

Accident la cota 2000. Un copil de 10 ani a fost rănit grav de un schior care a fugit de la fața locului. Poliția îl caută

spot_img

Un copil de 10 ani a fost rănit grav pe o partie de schi din Sinaia de un schior.

Băiatul a fost găsit inconștient de tatăl său și ulterior a fost transportat

cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală. 

Accidentu a avut loc pe pârtia de la cota 2000 din Sinaia. Băiatul schia alături de tatăl său, când un schior care a venit în viteză din spate l-a accidentat grav pe copil, suferind traumatisme la cap și coloană, potrivit Antena 3. 

“Copilul a fost lovit de un schior, din spate. Nu l-a vazut, a fost din greseala lovit. Era suspect de traumatisme, inclusiv la coloana, si a fost solicitat elicopterul SMURD”, a spus Nae Cojanu de la Salvamont Sinaia. 

Între timp, polițiștii din Sinaia îl caută pe schiorul care l-a accidentat pe minor.  

“Cu ocazia verificarilor efectuate s-a stabilit ca un minor in varsta de 10 ani care schia insotit de tatal sau, ar fi fost accidentat in mod neintentionat, de o persoana de sex masculin care schia in spatele acestuia. Persoana in cauza s-ar fi oprit sa se intereseze de starea minorului. La momentul sosirii politistilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilita. In continuare se desfasoara activitati pentru identificarea persoanei”, a anuntat IPJ Prahova.