4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 3:55
No menu items!

ACCIDENT în Cluj: Un tramvai și un troleibuz s-au ciocnit. UPDATE

spot_img

Opt persoane, între care și șoferul troleibuzului, au fost rănite

accident

Un tramvai și un troleibuz s-au ciocnit, joi, la podul Calvaria din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, opt persoane, între care și șoferul troleibuzului, au fost rănite.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Cluj au precizat că la fața locului au fost trimise trei ambulanțe de la SAJ, o ambulanță SMURD și o mașină pentru transport victime multiple. Personalul medical a acordat îngrijiri mai multor persoane rănite în urma accidentului.

“Opt persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la UPU Cluj, unde li se vor face investigații amănunțite”, a precizat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj

Potrivit polițiștilor, coliziunea dintre cele două mijloace de transport în comun s-ar fi produs după ce șoferul troleibuzului nu ar fi acordat prioritate de trecere tramvaiului.

Un troleibuz și un tramvai s-au tamponat, circulația este închisă, acum sunt acolo echipajele de poliție și echipele de la siguranța circulației. Dupăc e vor fi remediate stricăciunile, vom da drumul la circulație“, a declarat directorul Companiei Autonome de Transport Public Cluj-Napoca, Liviu Neag, citat de voceatransilvaniei.ro.

D.M.