19 C
București
marți, 27 septembrie 2022 - 14:19
No menu items!

Accident GRAV pe DN2: Cinci răniți, între care doi copii

spot_img

Potrivit polițiștilor, un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară al cărei şofer virase spre un drum lateral

accident-rutier

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea în localitatea Negostina (județul Suceava), după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară al cărei şofer virase spre un drum lateral.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a precizat că şoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Siret spre Suceava, pe DN 2, la intersecţia spre localitatea Negostina, a virat ca să intre pe drumul spre această localitate, moment în care din sens opus venea un autoturism, care s-a ciocnit cu autoutilitara.

În urma impactului, au fost răniţi şoferii celor două autovehicule, dar şi pasagerii din autoturism, doi copii cu vârste de trei şi opt ani,  şi o femeie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la locul intervenţiei s-au deplasat două ambulanţe SMURD de la Detaşamentul Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, două ambulanţe ale SAJ de la substaţiile Rădăuţi şi Siret, precum şi o autospecială de descarcerare de la garda Siret.

Cei cinci răniți au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți.

R.D.