2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:04
No menu items!

Accident GRAV pe A3: Un bărbat a murit

spot_img

Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a lovit o dubiţă, apoi s-a răsturnat

ambulanta

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a murit, luni, într-un accident produs pe Autostrada Transilvania (A3), după ce maşina pe care o conducea a lovit o dubiţă care circula în faţa sa, apoi s-a răsturnat.

Potrivit coordonatorului Biroului Autostrăzi Cluj, Marius Stupar, accidentul, în care au fost implicate trei maşini, s-a produs pe Autostrada Transilvania, la kilometrul 33, pe sensul de mers spre Gilău-Turda.

Din primele cercetări reiese că şoferul unei maşini care circula dinspre Gilău spre Turda, din cauză că nu a respectat distanţa de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, o dubiţă, s-a izbit de acesta, apoi s-a răsturnat şi s-a oprit în parapet. În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului a decedat. În accident a mai fost implicată şi o a treia maşină, care venea din spate şi nu a mai putut evita impactul, însă nimeni nu a fost rănit“, a declarat Marius Stupar, coordonatorul Biroului Autostrăzi Cluj, citat de Mediafax.

Stuparpar a precizat că traficul pe Autostrada Transilvania nu a fost perturbat, iar poliţiştii urmează să stabilească exact în ce condiţii s-a produs accidentul.

D.M.