3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:39
No menu items!

Accident GRAV la Cluj: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite

spot_img

În urma accidentului, şoferul maşinii, un tânăr de 19 ani şi o fată de 15 ani au murit, iar alţi doi tineri, de 18 şi 15 ani, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital

accident-rutier

Trei tineri au murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs în comuna clujeană Mănăşturel, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un parapet metalic şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vârci, a precizat că accidentul a avut loc pe DN 17, în comuna Mănăşturel, după ce un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet metalic, apoi s-a răsturnat.

Un tânăr de 20 de ani care conducea un autoturism pe DN 17, în comuma Mănăşturel, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet metalic care mărginea sensurile de mers. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului, la o diferenţă de nivel de circa 17 metri.

Simona Vârci
purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj

În urma accidentului, şoferul maşinii, un tânăr de 19 ani şi o fată de 15 ani au murit, iar alţi doi tineri, de 18 şi 15 ani, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a avut loc accidentul.

D.M.