10.8 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 23:42

Accident grav la Brașov: un mort și patru răniți

spot_img

O femeie de 70 de ani a murit, iar patru persoane au fost rănite, miercuri, într-un carambol în care au fost implicate patru autoturisme, produs pe centura ocolitoare a orașului Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, comisar şef Liviu Naghi, a precizat că accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, pe centura ocolitoare a Braşovului, între tronsonul care leagă DN11 de DN13, după ce un şofer de 27 de ani, din Covasna, nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în acesta.

Autoturismul lovit a ricoşat apoi în maşina din faţa sa, producându-se un carambol în care au fost implicate patru autoturisme.

În urma impactului, din autoturismul lovit, o Dacia Logan în care se aflau cinci pasageri şi şoferul, au fost răniţi cei cinci pasageri, trei care se aflau în spate şi doi în faţă. Din celelalte autoturisme implicate în accident, nu au fost victime“, potrivit sursei citate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu două echipaje de descarcerare deoarece două dintre persoane au rămas prinse între fiarele maşinii, trei autospeciale SMURD şi două ambulanţe.

Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, se afla în stop cardiorespirator, fiind resuscitată de paramedici. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. O altă femeie, în vârstă de 64 de ani, a fost rănită grav, a suferit traumatisme toracice, abdominale şi la picioare. Unul dintre cei patru pasageri răniţi a refuzat trasportul la spital.

R.D.