12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 14:37

Accident grav la Bacău: 14 persoane au fost rănite

spot_img

Un număr de 14 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac

ambulanta

Un număr de 14 persoane au ajuns la spital, joi dimineaţă, în urma unui accident produs în municipiul Bacău, după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Poliţiştii băcăuani au precizat că accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Vasile Pârvan cu Doctor Istrate din municipiul Bacău, după ce microbuzul de transport persoane a intrat în depăşirea unei autoutilitare, care a virat la stânga, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

Doisprezece pasageri din microbuz, precum şi cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, toţi fiind conştienţi. Majoritatea persoanelor rănite au fost transportate la spital cu ambulanţele, însă au existat şi pasageri care au ajuns pe jos la unitatea medicală.

Narcisa Butnaru
purtător de cuvânt al Poliției Județene Bacău

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili vinovăţia şoferilor în funcţie de rezultatele anchetei.

 D.M.