ACCIDENT GRAV în județul Constanța: nouă persoane au fost rănite

O autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate în accident

ambulanta

Nouă persoane au fost rănite, între care două grav, într-un accident rutier petrecut, vineri seară, pe DN 22, în judeţul Constanţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Mihai Viteazu către Constanţa, nu a observat o autoutilitară care era oprită pentru a vira la stânga peste marcajul simplu continuu care separă sensurile de mers şi a izbit-o în plin.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara şoselei, către stânga sensului de mers, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit frontal cu o altă maşină, ce se deplasa dinspre Constanţa către Mihai Viteazu.

În autoutilitară, care este prevăzută cu cinci locuri, se aflau 12 persoane, trei în habitaclul autoturismului şi nouă în platforma carosată închisă a acestuia.

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei şi şase pasageri au fost răniţi, doi dintre ei grav. De asemenea, şi şoferul autoturismului vinovat şi fiul acestuia, în vârstă de patru ani, au fost răniţi uşor.

Toate cele nouă persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

D.M.

NICIUN COMENTARIU