12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 14:21

Accident GRAV în Caransebeș: 26 de muncitori răniți după ce autobuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp

spot_img

26 de muncitori au fost răniţi, din care trei sunt în stare gravă, într-un accident produs în Caransebeş, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism şi apoi a intrat într-un stâlp.

Potrivit şefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caraş- Severin, Dan Borţiş, citat de MEDIAFAX, accidentul de circulaţie s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

”Am fost sesizaţi la numărul de urgenţe 112 că şoferul unui autobuz cu muncitori care se îndrepta spre centru a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, apoi cu un stâlp de electricitate”, a declarat Dan Borţiş.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, 23 de persoane au fost rănite uşor, iar alte trei au fost grav rănite, toţi răniţii fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Caransebeş. Unul dintre cei răniţi grav a fost transportat, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au deschis dosar penal pe numele şoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă.