23.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 13:30

Accident cumplit în județul Iași. Un bărbat a murit ars de viu în mașină

spot_img

Accidentul a avut loc în această dimineață între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei. Se pare că șoferul băuse înainte de a se urca la volan, iar într-o curbă a făcut o menevră greșită, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Autoutulitare a luat foc.

Pasagerul din dreapta a fost proiectat prin parbriz, iar șoferul a rămas încarcerat și nu s-a putut salva în momentul în care autoutilitara a fost cuprinsă de flăcări. Totul s-a întâmplat sub ochii celuilalt bărbat care, deși rănit grav, a rămas conștient.

Șoferul avea 41 de ani. Persoana conștientă s-a târât în afara mașinii, însă din cauza unei fracturi la picior, nu s-a putut întoarce după prietenul său.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

„În dimineaţa zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizaţi despre un accident rutier, soldat cu victime omeneşti, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia. Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani şi rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani”, a transmis Brigada Rutieră Iași.

C.D.