10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 6:12

Accident cu un microbuz al Jandarmeriei. Cel puțin șapte răniți

spot_img

accident_constanta

Cel puţin şapte persoane au fost rănite, luni după-amiază, într-un accident rutier petrecut în localitatea Valu lui Traian (județul Constanța), în care au fost implicate trei autovehicule, între care un microbuz aparţinând Jandarmeriei în care erau militari de la Unitatea din Cernavodă.

Potrivit Poliției, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.20, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, după ce şoferul unui autoturism a vrut să întoarcă şi a acroşat un microbuz al în care erau mai mulţi jandarmi de la Unitatea din Cernavodă şi care circula regulamentar.

Primele informații arată că maşina MAI circula regulamentar pe banda a doua către Cernavodă, iar la un moment dat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care circula pe prima bandă, a intenţionat să întoarcă şi a acroşat autovehiculul Jandarmeriei, al cărui şofer a vrut să evite coliziunea, însă maşina a pătruns pe contrasens, unde a fost lovită de un alt autovehicul.

În accident, cel puţin şapte persoane au fost rănite, la faţa locului fiind trimise mai multe ambulanţe care urmează să-i transporte pe răniţi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

R.D.