9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 21:15

Accident cu trei morţi din cauza ceţii

spot_img

Trei persoane, între care un copil, au murit, sâmbătă seară, după ce camionul în care se aflau şi care circula pe DN 17 a intrat într-un zid de pe şantierul şoselei de centură a municipiului Suceva.

Poliţia consideră că motivul principal al accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile drumului şi la ceaţă.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 18.45, pe DN 17, la intrarea în municipiul Suceava, unde se construieşte un zid de susţinere pentru un pod al viitoarei şosele de centură, traficul în acea zonă fiind deviat,. Drumul ocolitor este semnalizat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu, un camion încărcat cu lemne în cabina căruia se aflau şoferul, un alt bărbat şi un copil de 7 ani a intrat frontal în zidul respectiv, cel mai probabil din cauza ceţii.

În urma impactului, toate cele trei persoane au murit, pentru scoaterea acestora intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), inclusiv echipaje de descarcerare, încercându-se îndepărtarea remorcii cu lemne, pentru ca echipajele de intervenţie să aibă acces la cabina camionului, unde victimele sunt prinse sub lemne.

În urma accidentului, traficul la intrarea în municipiul Suceava este îngreunat. Se circulă pe un singur fir, alternativ, coloanele de maşini întinzându-se pe o distanţă de câţiva kilometri.(S.S:)