Accident cu mulți răniți în Capitală. Un microbuz a intrat într-un copac. FOTO/VIDEO

Şoferul unui microbuz a intrat, marţi, într-un copac pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti, şapte persoane fiind rănite, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au anunţat, marţi, că şoferul unui microbuz a intrat într-un copac, pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti.

Nouă persoane au fost implicate în accident, dintre care şapte, patru adulţi şi trei copii, au fost transportate la spitalele Univesitar, Floreasca şi Grigore Alexandrescu.

„În jurul orelor 16:30, conducătorul unui microbuz transport persoane, în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe Şos Antiaeriană, dinspre Şos. Alexandriei către Drumul Sării, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac. În urma incidentului ,7 persoane (4 adulţi şi 3 minori) vor fi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii amănunţite. Traficul rutier în zonă este afectat în mică măsură. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier” se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU