18.4 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 18:48

Absolut oribil. Șobolani printre produsele de patiserie de la Mega Image

spot_img

Doi șobolani au fost fotografiați de un client în raftul cu produse de patiserie de la Mega Image de pe 1 Mai, care se află în Sectorul 1 al Capitalei. Imaginea a fost postată pe internet și a fost redistribuită de sute de ori în doar câteva minute.

Fotografia ar fi fost făcută, chiar miercuri, de către Adrian Lungu. Poza a devenit virală, iar bucureștenii au comentat că este doar una dintre multele dovezi că Bucureștiul este invadat de mizerie.  

“Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, scrie una dintre persoanele care a distribuit fotografia.

Alți utilizatori spun că au filmat gândaci umblând pe mezeluri, într-un magazin. Drept urmare, bolile pândesc la fiecare raft.

Primarul general al Capitalei a promis la insistențele bucureștenilor că va face dezinsecție și deratizare în București, invadat de șobolani și căpușe.

Acțiunea a început în urmă cu o săptămână.

Amintim că, în urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti. Astfel, faţă anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă, scrie pesurse.ro.