7.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 11:44

Abonamentul InterRail Pass pentru Europa, emis de CFR Călători

Abonamentul InterRail Pass pentru Europa, emis de CFR Călători

CFR Călători a informat luni că va lansa și în 2013, pentru traficul internațional de pasageri, oferta de călătorie tip abonament – InterRail Pass pentru Europa, care se adresează categoriilor de călători de orice vârstă.

InterRail Pass permite efectuarea de efectuării de călătorii nelimitate în timpul perioadei de valabilitate și este disponibil în două variante: InterRail Global Pass şi InterRail One Country Pass. Începând cu 2013 este disponibilă şi oferta InterRail Italy Plus valabilă în Italia, cât şi pe vapoarele companiei navale Attica pentru traversare maritimă Italia-Grecia.

Totodată, printre avantajele ofertei se enumeră călătorii nelimitate în 30 de ţări europene sau doar pentru o ţară la alegere, în perioada de valabilitate, preţuri special pentru tinerii sub 26 de ani şi seniorii (peste 60 de ani), iar pentru copii o reducere de 50% din tariful de adult.

Biletele emise electronic pot fi procurate din peste 90 puncte de vânzare de pe reţeaua CFR, care au spre vânzare legitimaţii de călătorie în trafic internaţional.

C.I.