9.9 C
București
vineri, 15 octombrie 2021 - 23:29

Abonamentele la 190 RON pentru Rockstadt Extreme Fest, valabile până pe 4 martie

spot_img

Rockstadt Extreme Fest este cel mai mare festival de metal open-air din România, situat la baza Cetăţii Râşnov, la 160km de Bucureşti.

Printre trupele care vor fi prezente anul acesta se numără Parkway Drive, Insomnium, Benediction, Alestorm, My Dying Bride şi mulţi alţii. Alături de aceştia, astăzi, 15 februarie, organizatorii Rockstadt Extreme Fest au confirmat participarea americanilor de la NILE, una dintre cele mai cunoscute şi respectate trupe ale curentului internaţional death metal, dar şi a trupelor Moribund Oblivion (Turcia) şi Stercore (Cehia).

Deşi în anii precedenţi publicul a avut posibilitatea de a cumpăra bilete pentru o singură zi, începând cu anul acesta accesul la festival se va face doar pe baza abonamentelor de 4 zile.

Preţul abonamentelor este de 190 RON până în data de 4 martie, după care vor urca la 220 RON între 5.03.2016 şi 10.07.2016. Pe durata festivalului, accesul va costa 250 RON. Biletul VIP, care asigură accesul pe toată perioada festivalului, cât şi secţiunea de meet and greet cu artiştii, poate fi achiziţionat pentru 300 RON.

Abonamentele sunt puse în vânzare în reţelele Eventim, Myticket, Diverta, Bilete.ro şi în toate oficiile Poştei Române

Octavian Cătușanu