19.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 7:20
No menu items!

A murit ROBIN WILLIAMS. El s-ar fi SINUCIS

spot_img

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting”

 

robin-williams

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciți ai generației sale, laureat al unui Oscar pentru „Good Will Hunting”, a decedat luni la domiciliul său și se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia, potrivit AFP.

Serviciile de urgenţă au fost chemate luni, la ora locală 11.55 a.m, după ce Robin Williams a fost descoperit decedat în locuinţa sa.

Într-un comunicat, citat de AFP, poliția din Marin County, California (sud-estul Statelor Unite) a explicat că un ” individ de sex masculin a fost declarat mort la 12.02, identificat ca Robin McLaurin Williams, 63 de ani, locuitor din Tiburon, California”, iar o cauză probabilă a decesului ar fi „sinuciderea prin asfixiere”.

O anchetă este „în curs de desfășurare asupra circumstanțelor decesului”, precizează comunicatul poliției, adăugând că actorul a fost văzut în viață pentru ultima oară la domiciliul său, unde locuia cu soția sa, duminică „în jurul orei 22.00”. O autopsie este programată pentru marţi, la biroul de medicină legală din Marin County.

Inima mi-e frântă. În numele familiei lui Robin, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni.

Susan Schneider,

soţia actorului Robin William

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. De asemenea, la începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele „Bună dimineaţa, Vietnam”, „Cercul poeţilor dispăruţi” şi „Regele pescar”.

El a cucerit publicul larg din întreaga lume cu rolul său de profesor strălucit în fața unor adolescenți în „Cercul poeților dispăruți” și în comedii ca „Mrs Doubtfire”.

C.A.