10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 3:48

A murit Cristian Țopescu

spot_img

Comentatorul-legendă al României, Cristian Țopescu, a încetat, marți, din viață, după o îndelungată suferință, la Spitalul Elias din Capitală. El avea 81 de ani.

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu, era internat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias, încă de acum o săptămână, în regim de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, dr. Silvius Negoiţă, declara, ieri, pentru Mediafax, că fostul comentator sportiv este încă internat pe secţia de ATI, unde urma să mai rămână o perioadă. Acesta era conştient.

Cristian Ţopescu suferea de ma multe afecţiuni cronice şi a fost supus mai multor investigaţii medicale suplimentare. Duminică seara, fiica sa, Cristina Ţopescu a scris, pe Facebook, un mesaj de susţinere pentru tatăl său.

„Tatal meu luptă, este un luptător. Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !”, a scris Cristina Ţopescu.

Aceasta a mai spus despre tatăl său că a fost întotdeauna trup şi suflet alături de ţară, „atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă”.

„Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajuta să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, înca mai sper!”, a afirmat fiica jurnalistului.