7.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 20:58

A murit actrița Florina Cercel. Marea doamnă a teatrului românesc va fi înmormântată la Cimitirul Bellu. Familia mulțumește Primăriei Capitalei

spot_img
  • UPDATE

Marea doamnă a teatrului românesc va fi înmormântată la Cimitirul Bellu, pe Aleea Actorilor. Anunțul a fost făcut de familie care a adresat mulțumiri Primăriei Capitalei. 

“Mulțumim Primăriei Capitalei și doamnei Primar General pentru sprijinul acordat în obținerea unui loc de veci în Cimitrul Bellu, Aleea Actorilor”, este mesajul familiei Florinei Cercel. 

Veste extrem de tristă din lumea teatrului românesc. Marea actriță Florina Cercel a încetat din viață marti dimineață, 30 iulie, la vârsta de 76 de ani.

Florina Cercel este una din figurile emblematice ale teatrului românesc, cu o carieră impresionantă de peste 50 de ani cu peste 100 de roluri interpretate în filme și piese de tatru.

Florina Cercel suferea de cancer pulmonar.

„Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță Florina Cercel. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, „Țuca” ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!”, a transmis TNB.