19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:33

A lovit cu bicicleta o fetiță de 2 ani și a fugit de la locul faptei. Poliția cere ajutorul populației

spot_img

O fetiţă de doi ani a fost accidentată, sâmbătă, în Sibiu, de un biciclist care a fugit de la locul faptei. Poliţiştii cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea şi depistarea biciclistului. 

„Vă solicităm sprijinul în vederea identificării şi depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18:11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piaţa Mare, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, continuându-şi deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetiţa, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, un hanorac negru şi purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă de acesta este neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu, telefon 0269/208.211.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.