9.2 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 13:44

A intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare viteză de scriere pe smartphone – VIDEO

spot_img

Un tânăr de 16 ani a înregistrat recordul mondial la viteza de scriere pe smartphone

 record tastare - Fleksy

Marcel Fernandes Filho, un brazilian de 16 ani din New York, a înregistrat recordul mondial la viteza de scriere pe smartphone, intrând astfel în Cartea Recordurilor, informează 20minutes.ch.

El a reușit să scrie un text compus din 25 de cuvinte (ŤThe razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a humanť — Peștii piranha cu dinți ascuțiți ca niște lame, din familia Serrasalmus și Pygocentrus, sunt cei mai feroci pești de apă dulce din lume. În realitate, ei atacă rar omul) în numai 18,19 secunde, bătând recordul mondial precedent de 18,44 secunde, deținut de un adolescent de 15 ani din Seattle.

Performanța, înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness, a fost realizată pe un smartphone Galaxy S4 dotat cu tastatură Fleksy.

Marcel a început să se perfecționeze în 2009, după ce și-a distrus, într-un acces de furie, computerul său al cărui ecran începuse să se defecteze. Întrucât nu a avut destui bani să își cumpere alt computer, el l-a înlocuit cu un smartphone iPhone 3GS, încheie 20minustes.ch.

C.A.