4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 14:52
No menu items!

A găsit 1300 de euro în bancomat și a plecat cu ei acasă. Acum este cercetat de polițiști

spot_img

Un bărbat din Alba a găsit 1.300 de euro în fanta unui bancomat. I-a luat și a plecat cu ei acasă. Nu s-a gândit nicio clipă să îi declare la Poliție. A fost însă repede identificat după ce păgubitul a făcut plângere.

Un bărbat din Alba şi-a însuşit suma de 1.300 de euro pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Aiud. Gestul lui l-a adus în fața polițiștilor care îl cercetează acum pentru însușirea unui bun găsit.

“La data de 21 septembrie 2021, poliţiştii din Aiud au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Sâncrai, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit. Se pare că, la data de 2 septembrie 2021, acesta şi-a însuşit suma de 1.300 de euro, găsită în fanta unui ATM, amplasat B-dul Transilvaniei din municipiul Aiud”, se menţionează în comunicat.

IPJ Alba precizează că prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din Aiud, care, după ce a efectuat o tranzacţie de schimb valutar a uitat să-şi ridice banii.

 

                                                                                                Cora Dumitrescu