A fost oprit cu focuri de armă, după ce a furat înghețată

Doi tineri au forțat o ladă frigorifică şi au furat toată îngheţata care se afla înăuntru

focuri de arma

Un tânăr în vârstă de 17 ani care, împreună cu un complice, ar fi încercat, în noaptea de duminică spre luni, să fure mai multe pachete cu îngheţată, a fost prins după ce a poliţiştii Secţiei 4 au tras un foc de avertisment, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, duminică noapte, în jurul orei 24.30, un echipaj de poliţie de la Biroul de Investigaţii Criminale i-a văzut pe cei doi, care au forţat o ladă frigorifică şi au furat toată îngheţata care se afla înăuntru.

În fapt, în jurul orei 0.30 (24.30 n.r.), judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat doi tineri care ar fi forţat sistemul de asigurare al unei lăzi frigorifice, din care ar fi reuşit să sustragă aproximativ 100 de pachete de îngheţată, după care au încercat să părăsească în fugă locul infracţiunii“, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au încercat să îi prindă pe cei doi, însă tinerii au refuzat să se oprească. După ce unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment, tânărul în vârstă de 17 ani s-a oprit, în timp ce complicele acestuia a reuşit să scape. Îngheţata furată a fost recuperată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi tineri sunt suspectaţi că ar fi comis alte două infracţiuni de furt. Astfel, în 5 iulie, aceştia ar fi furat dintr-o boxă doi colaci de sârmă şi o geantă cu scule, iar în 10 iulie ar fi luat o cameră de supraveghere din holul unui imobil din Sectorul 1.

Tânărul prins de poliţişti urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

D.M.

NICIUN COMENTARIU