14.2 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 3:13

„A fost frumoasă revolta. Acum… au furat alţii totul”

spot_img

Ieri seară, la Universitate, doi jandarmi spuneau fix aşa:

„A fost frumoasă revolta oamenilor în primele două zile. Ne-a plăcut şi nouă! Atunci chiar se vedea că se încearcă o schimbare. Acum… au furat alţii totul. Păcat”.

Şi mare dreptate au. În România nu s-a schimbat nimic! Nimic! În fiecare zi părinţii îşi duc copiii la groapă, în fiecare zi băieţii ăştia deştepţi ne mint şi ne manipulează, în fiecare zi inventează tot felul de diversiuni care să distragă atenţia… curând o să vină luna decembrie. Nu o să mai fie nimeni cu capul către nicio revoltă/schimbare/revoluţie/durere/frustrare… doar părinţii care aşteptau ca de Crăciun să aibă şi un copil acasă… şi nu mai au! Ei or să sufere teribil. Restul… nu prea!

Acum vin cei de sus cu tot felul de improvizaţii… că opresc căldura, că va creşte euro până la nu ştiu ce nivel, că nu mai sunt bani de pensii… şi cumva spun ei este tot vina noastră. Păi nu am destabilizat noi totul? Asta spun jegoşii… or să ne ţină în şah pentru 2, 3 luni, apoi vor continua să fure, să mintă, să fie preietni cu toţi interlopii şi cămătarii, să taie pădurile, să vândă resursele pe sume de căcat, să ne vândă pe noi şi în final de la 1 ianuarie poate scot la vânzare şi acţiuni de ţară. Cică aşa a ieşit Argentina din criza. Deci să vândă tot.

Ce o să facem noi? O să stăm în casă. E prea frig afară. Mult prea frig pentru viitorul copiilor. Lasă că or să se descurce şi ei cum ne-am descurcat şi noi. Or să înoate prin umilinţă, prin teroare, prin sărăcie, prin prostie, prin mizerie şi printr-o ţara care nu mai ştiu dacă este a lor sau nu.

Alin Coiotu’ Dinca
Trooper